Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyö on tapa antaa jotain takaisin, koska itse on elämänsä ja työuransa aikana saanut niin paljon tukea ja apua muilta. Se on mahdollisuus oppia uutta ja laajentaa näkemystä ja kokemusta, tutusta uusiin ihmisiin ja uuteen toimintaan. Minulla on ollut mahdollisuus ja kunnia olla mukana seuraavissa hankkeissa vapaaehtoisena mentorina. Mentorointi on parhaimmillaan mukana kulkemista, kokemuksen jakamista ja toinen toiselta oppimista. On ollut ilo huomata, että omasta matkan varrella kertyneestä osaamisesta on hyötyä muille. 

Väestöliiton Matkalla työelämään -hanke

2018 syyskuu - 2019 maaliskuu. Mentoroin maahanmuuttajataustaista henkilöä tavoitteena auttaa häntä sekä löytämään työpaikka että oppimaan suomalaisesta työelämästä. Ymmärtämällä miten suomalainen työelämä ja rekrytointi toimivat aktori on paljon valmiimpi ja paremmassa asemassa hakiessaan töitä. Mentorointi ei tarkoita työpaikan etsimistä tai hankkimista aktorille, vaan nimenomaan työelämätaitojen kehittämistä ja keskustelukumppania uudessa ympäristössä.

Lue lisää Matkalla työelämään hankkeesta Väestöliiton sivuilta.

Partiolaisten Value Based Leadership -ohjelma

2018 Tammikuu - elokuu. Toimin mentorina nuorelle johtajuusopiskelijalle. Yhteistyömme antoi paljon meille molemmille; hän kuuli minun kokemuksiani johtamisesta ja minä sain uusia näkökulmia johtamiseen hänen tuoreista ajatuksista ja kysymyksistä. Niin ja oli meillä myös todella hauskaakin. Naurettiin paljon.

Lue lisää Partiolaisten Value Based Leadership -ohjelmasta.